Onderhoud

Sanne en Pebbels helpen je inzicht te krijgen in je gedrag.
Hierdoor leer jij meer over jezelf en kun je jezelf verbeteren.

Paardencoaching is een relatief nieuwe vorm van coaching waarbij je door middel van opdrachten en oefeningen met een paard inzicht krijgt in je gevoel. Paarden communiceren non-verbaal door hun houding, uitstraling en gedrag. Het vermogen van paarden om aan te voelen wat mensen voelen komt voort uit de aard van een paard: zij zijn zowel een kuddedier als een vluchtdier. Om te overleven in de natuur is het zaak dat zij het gevoel en de intentie van andere dieren kunnen lezen en daarop reageren. Het lezen van lichaamstaal zit daarom in de aard van een paard.

Paardencoaching wordt nog wel eens onterecht weggezet als ‘zweverig’ of ‘soft’.  Totdat men er zelf mee in aanraking komt, want paardencoaching  is zeer effectief, het geeft op een hele goede manier inzicht in lichamelijke, mentale en emotionele gesteldheid van  mensen. Je kunt paarden ook niet voor de gek houden. Ze kijken als het ware dwars door je heen. Zeggen dat iets goed komt of dat je zelf al de oplossing hebt terwijl je diep van binnen weet dat het niet zo is werkt dus niet. Een Paard ziet aan jouw lichaamstaal en uitstraling wat je werkelijk voelt en spiegelt je dat voor.

Praktijk de Bloem
Praktijk de Bloem

Als paardencoaches zijn wij opgeleid om het gedrag van het paard te herkennen. Aan de hand van wat het paard ons teruggeeft kunnen we vervolgens gerichte vragen stellen waarover jij kunt nadenken.

Een paard is feilloos in staat het gedrag van mensen snel te doorgronden. Het gedrag van het paard kan vervolgens door de paardencoach vertaald worden naar de praktijk. Paarden zijn hele gevoelige dieren die meteen de essentie oppikken waar het om gaat.

Al onze diensten

Paardencoaching

Wandelcoaching

Angst en Fobieën

(Milde) Depressie

Traumaverwerking

Eigen kracht & regie

Burn-out coaching

Negatief Zelfbeeld

Contact Ons!

Mocht u vragen hebben? Wij helpen u graag verder

Praktijk de Bloem

  • Quartier 5
    4698 RP Oud-Vossemeer

  • info@praktijkdebloem.nl

  • 06 – 4589 8588

  • BIG registratie: 461043992
    KvK: 123152623