Onze dieren

Sanne
Sanne
Sanne is 23 jarige haflinger. Ze is is een heel lief, gevoelig, maar ook eigenwijs paard. Sanne voelt de mens ontzettend goed aan en weet goed een mens te spiegelen.
Pebbels
Pebbels
Pebbels is onze 16 jarige shetlander. Pebbels laat heel goed merken of ze je leuk vindt of niet. Het is een grote knuffelkont en een ontzettend lieve shetlander.
Bambi, Bibi & Billy
Bambi, Bibi & Billy
Billy, Bambi en Bibi zijn onze 3 konijnen. Ook bij de konijnen is het mogelijk om te helpen in de verzorging. Bambi en Bibi zijn Franse Hangoor konijnen en zeer nieuwsgierig. Billy is een dwerghangoor.
Kippie & Tokkie
Kippie & Tokkie
Kippie en Tokkie wonen sinds een paar maanden bij ons en leven samen met de konijnen.
Osmo
Osmo
Osmo is een 8 jarige rottweiler. Osmo is op 6 jarige leeftijd bij ons komen wonen. Hij is een ontzettend grote knuffelkont. Hij is een allemansvriend en wil het liefst heel de dag knuffelen. Ook is hij helemaal gek van balletjes en geeft het hem ontzettend veel plezier om hier samen met jou mee te mogen spelen.
Lori
Lori
Lori is een 5 jarig hondje uit Roemenie. Ze is op 2 jarige leeftijd naar Nederland gekomen. Ondanks haar moeilijk start, is het een ontzettend lief en vrolijk hondje. Ze is een echte levensgenieter. Ze is erg sensitief en voelt mensen ontzettend goed aan. Wandelen en knuffelen met Lori zorgt voor ontzettend veel plezier en verlichting.